۱۰ صبحانه محبوب تایلندی

۱۰ صبحانه محبوب تایلندی

همان طور که در قسمت های قبل گفتیم کشور تایلند جز کشورهایی است که غذاهای معروف و همین طور غذاهای محلی زیادی در ان جا پیدا می شود و این نشان دهنده این موضوع است که غذا در فرهنگ تایلند بسیار زیاد اهمیت دارد. درباره صبحانه های معروف تایلند بسیار تعریف شده است که غذاها و خوراکی های لذیذی در انتظارتان است و بیشتر گردشگرانی که به آن جا می روند به دنبال صبحانه ای خوشمزه و پرانرژی می گردند تا با خوردن آن روزی عالی را شروع کنند. کشور تایلند ، جز کشورهای توریستی است که رستوران ها و البته دست فروش های خیابانی زیادی دارد که انواع و اقسام صبحانه های خوشمزه را برایتان آماده می کنند. در این مقاله با ما همراه باشید تا ۱۰ صبحانه خوشمزه تایلندی را برای تان معرفی کنیم.

گوشت های کبابی Grilled meats

از معروف ترین کباب های تایلندی ها که به اسم «مو پینگ» و «گای یانگ» است و این کباب ها پخت راحت و ساده ای دارند که علاوه بر طعم بسیار لذیذ این کباب ها و یکی از صبحانه های بسیار سیر کننده است. جالب است بدانید که این کباب مخصوص صبحانه تایلندی ها است پس جای تعجب و سوال ندارد که شما شاید بگویید مگر در صبحانه هم کباب می خوردند ؟! گفتیم که در تایلند، خوردن این کباب ها در هنگام صبحانه اصلا چیز عجیبی نیست. این کباب های سیخ کشیده یک صبحانه مقوی است که به به راحتی می توانید این کباب های به سیخ های چوبی کشیده شده را از فروشنده های خیابانی تهیه کنید. از ان جایی که کباب های تایلندی انواع مختلفی دارند برای همین سر میز صبحانه می توانید کباب های متنوعی را میل کنید. برای مزه دار کردن این کباب ها از سس ها و ادویه های مخصوص استفاده می شود این کباب ها را به همراه برنج و سالاد می توانید میل کنید.

خانوم کروک Khanom krok

خانوم کروک دسر خوشمزه و شیرینی که معمولا به عنوان اسنک هم در صبحانه ها استفاده می شود. طرفداران بسیار زیادی دارد این خوراکی خوشمزه که بیشتر گردشگران معمولا برای صبحانه میل می کنند. اگر شما در سفر به تایلند صبح زود به سراغ فروشنده غذاهای خیابانی بروید مقدار زیادی از این خوراکی را می بینید که داغ داغ همین الان درست شده اند. طعم و بوی بسیار خوشمزه ای دارد. در ترکیب این اسنک لذیذ از آرد برنج ، شیر نارگیل و مواد متنوع دیگری مثل پیازچه ، ذرت شیرین و … استفاده می شود.

مطالعه کنید :  آشنایی با اطلاعات پروازی ایران به تایلند

دونات pathongko

این دونات تایلندی با آن دونات هایی که الان تصور کردید کاملا متفاوت است. این دونات تایلندی به اسم «پتونگ کو» معروف است. معمولا از این دونات برای صبح ها و برای صبحانه استفاده می شود. در تهیه کردن این دونات خوشمزه و لذیذ، از آرد گندم، روغن، پودرشکر، مخمر و سس مخصوص برای سرو …
در توضیح تهیه این دونات خوشمزه باید بگوییم که آرد را به همراه مخمر به خوبی ورز می دهند و به شکل خمیری نرم در می آورند و بعد از این که به خمیرشکل دادند، آن ها را در روغن بسیار داغ سرخ می کنند. برای خوشمزه تر شدن دونات ها بیشتر اوقات روی این دونات های کوچک و ترد، از پودر شکر استفاده می کنند. معمولا این دونات ها به همراه سسی مخصوص سرو می شوند. برای یک صبحانه پر انرژی این دونات ها به همراه یک فنجان قهوه بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.

املت و برنج Omelette and rice

املت و برنج یکی از غذا های ساده تایلندی است که این غذا در اکثر رستوران ها و دکه های غذایی در خیابان های تایلند پیدا می شود. جالب است که بگوییم بهتر است که شما هر ذهنیتی را که نسبت به املت دارید را به کل فراموش کنید زیرا که این املت تایلندی با همه املت هایی که تا به حال شما میل کرده اید و دیده اید کاملا متفاوت است.
این املت های تایلندی که به khai jeow معروف هستند. ماده اصلی در تهیه این املت ها استفاده از گوشت چرخ کرده و تخم مرغ است نکته جالب درباره این املت که درون نرم و بیرون تردی دارند چون که کاملا سرخ و ترد می شوند. گفتیم که گوشت ماده اصلی در تهیه این املت است اما بعضی ها به جای گوشت از سبزیجات تازه و مفید استفاده می کنند. در کشور تایلند معمولا بیشتر غذاهایی که پایه ی تخم مرغ را دارند هنگام سرو روی برنج و به همراه یک سس تند و یا سس شیرین میل می کنند. بیشتر افرادی که دوست ندارند تا در صبحانه ها از برنج استفاده کنند بهتر است تا با حذف املت را فقط میل کنند.

مطالعه کنید :  معرفی کشور تایلند و تور آن (Thailand tour)

خائو تام Khao tom

یک غذای ساده و راحت که بسیار هم سریع آماده می شود نام این غذا خائو توم است. از این غذا مردم تایلند معمولا برای صبحانه و یا عصرانه استفاده می کنند این غذا بخاطر این که پخت راحت و طعم خوبی را دارد. بسیار برای تایلندی ها محبوب است. درباره این غذا باید بگوییم که این غذا در واقع یک نوع سوپ برنج بسیار غلیظ است که در تهیه آن از تکه های مرغ ، گشنیز ، علف لیمو و دیگر ادویه ها استفاده می شود. شاید شما جز ان دسته از افرادی باشید که مصرف غذاهای تند تایلندی را دوست ندارید باید برایتان بگوییم که اصلا نگران این موضوع نباشید چون که در این سوپ ها اصلا از فلفل اضافه نمی شود پس با خیال راحت می توانید آن را میل کنید.

غذای Jok

بیشتر افراد این غذا را با خائو توم اشتباه می گیرند اما درباره این غذا باید بگوییم که یک جور حلیم برنج است و فقط ظاهری شبیه خائو توم را دارد. jok نسبت به آن کمی غلیظ تر و خمیری تر است. یکی از محبوب ترین صبحانه های کشور تایلند «جوک» است که شما و می توانید آن را بدون هیچ ادویه و یا به همراه هر طعم دهنده و ادویه ای که دوست دارید میل کنید. در بیشتر رستوران ها بر روی این غذا یک تخم مرغ شکسته می شود تا با گرمای غذا پخته شود؛ و طعم لذیذی هم به غذا می بخشد.

دیم سوم Dim sum

یک غذای لقمه ای بسیار لذیذ و خوشمزه است در نواحی جنوب تایلند خوردن این نوع غذا در بین بیشتر افراد منطقه بسیار متداول است. درباره این دامپلینگ های کوچک که ریشه ی چینی دارند باید بگوییم که در تهیه این دامپلینگ ها از بسیاری مواد متنوع مثل توفو، میگو، قارچ و مرغ آب پز استفاده می شود. در هنگام سرو این غذا از یک سس مخصوص استفاده می کنند که این سس طعم آن را از این رو به آن رو می کند. و یک طعم لذیذ را برای تان به ارمغان می اورد.

مطالعه کنید :  پارکی با آبشارهای هفت طبقه در تایلند پارک ملی اراوان | Erawan National Park در کشور تایلند

میوه Fruit

یکی از کشور هایی که می توان به وفور میوه استوایی را آن جا پیدا کرد کشور تایلند است که همین طور که گفتیم دارای میوه های استوایی بسیار زیادی است. شاید برایتان جالب باشد تا بدانید که از محبوب ترین صبحانه های تایلند می توان به یک بشقاب میوه خرد شده اشاره کرد که این یک صبحانه مقوی و در عین حال خوشمزه است. برای خوش طعم تر کردن و یک دست کردن طعم میوه ها معمولا روی این میوه ها سس های مخصوص غلیظی ریخته می شود تا به این ترکیب شیرینی و ترشی ، میوه ها را خوش طعم تر کنند. میوه های محبوبی که دوست دارند در بشقاب صبحانه میل کنند شامل سیب ، انبه ، نارگیل ، جک ‌فروت و گواوا است که این میوه های خوشمزه برای یک صبحانه تایلندی ها استفاده می شود.

روتی کانای Roti canai

درباره این صبحانه خوشمزه و مفید باید بگوییم که روتی کانای از غذاهای معروف خیابانی تایلند است و در واقع یک جور نان سرخ شده است که در تهیه ان از آرد گندم درست می شود و در واقع شباهت زیادی به پنکیک یا کرپ دارد. روتی کانای را برای اولین بار مسلمان های تایلند، به تایلند اوردند. از این نان برای خوردن همراه تخم مرغ، موز و شیر غلیظ مصرف می شود. بیشتر افراد هم برای خوردن آن به همراه چیزهای دیگری مثل انبه، کره بادام زمینی، شکلات صبحانه و مربا که بسیار هم خوشمزه می شود استفاده می شود.

غذای Tom luad moo

غذای خاصی است که با داشتن محبوبیت بین نیمی از مردم تایلند اما برای توریست ها غذای جالبی نیست و بیشتر افراد از انتخاب این صبحانه صرف نظر می کنند زیرا که این غذا نوعی سوپ عجیب است که معمولا با برنج خورده می شود مهم ترین چاشنی های این سوپ شامل سس ماهی ، سرکه ، فلفل ، سس سویا است و بنا بر ذائقه ممکن است تا طعم دهنده ی دیگری هم اضافه شود تا مزه اش کاملا باب میل شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید